У Сумах завершено рятувально-пошукові роботи – у результаті атаки РФ загинули 9 людей

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

У Сумах рятувальні служби завершили роботи на місці ударів російських військ у суботу, 28 вересня. Кількість загиблих зросла до дев’яти, серед них — медична сестра, ще 19 осіб отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

– Внаслідок атаки значні руйнування та пошкодження отримали будівлі медичних закладів, виникло кілька вогнищ горіння. Евакуюючи в безпечне місце людей, які перебували в медичному закладі та проводили гасіння, надійшла інформація про загрозу повторного удару. Співробітники ДСНС встигли відійти. Цього разу вороже влучення було поряд із епіцентром події між двома п’ятиповерховими житловими будинками. З пошкоджених житлових будинків співробітники ДСНС евакуювали мешканців та ліквідували осередки горіння. На місце удару залучали спеціальну техніку для проведення висотних робіт, – розповіли рятувальники.

Як уточнили в Міністерстві охорони здоров’я, під час російських обстрілів у медичній установі перебували 86 пацієнтів та 38 працівників. Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій вдалося евакуювати 122 особи.

  • 28 вересня російські війська двічі атакували безпілотниками Суми. Під удар потрапила одна із лікарень міста. В результаті загинули щонайменше 9 людей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *