У ставку Київщини знайшли тіло 12-річного хлопчика, якого шукали добу

Фото: kv.dsns.gov.ua

У селі Маслівка 12-річний хлопчик із 10-річною сестрою повертаючись бабусі, вирішили прогулятися по ставку, який замерз, проте лід не витримав. Про це повідомили у Національній поліції Київської області.

– До диспетчерської служби 13 лютого надійшов виклик про те, що у ставку села Маслівка Миронівської територіальної громади потонула дитина. На місце події було направлено п’ятьох працівників ДСНС, спецтехніку, човен та двох осіб з місцевої тероборони для проведення пошукових робіт, — йдеться у повідомленні.

Знайти тіло дитини вдалося лише через добу, тіло хлопчика вилучили із водоймища працівники Ржищівської рятувальної станції. Причини трагедії встановлюються.

  • 28 січня в селі Дубрівка на Хустщині сталася трагедія : один із рибалок провалився під лід на ставку, і його товариш, побачивши це, відразу спробував допомогти, але сам мало не потонув.
  • 14 січня у Києві біля Південного мосту в Дарницькому районі рибалка провалився під лід, його вдалося врятувати, але він помер у кареті швидкої допомоги.
  • 5 січня У селищі Пісочин Харківського району семирічна дитина на надувних санчатах заїхала на лід річки. Через тонкий лід і те, що хлопчик боявся самостійно вийти з санок, дорослі покликали рятувальників. Вони витягли хлопчика з його іграшкою на берег.

Фото Фото 14 Лютого15:05

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *