У селі Бережонка Вижницького району дівчинка впала у водойму

Фото: t.me/dsns_telegram

У селі Бережонка Вижницького району двоє дітей переходили небезпечний міст, одна дитина зникла. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

– Двоє дітей, 8-річна дівчинка та її 15-річний брат, поверталися зі школи і під час переходу через місток через річку Бережонка впали у воду. Брат зумів вибратися на берег, але дівчинка зникла, – йдеться у повідомленні.

До пошуків дитини залучено 44 рятувальники, 6 одиниць техніки, 3 плавзасоби та 2 квадрокоптери. На місці працюють рятувальники, поліцейські та водолази зі Служби порятунку. У пошуках також беруть участь місцеві жителі.

У селі Коритне виявили тіло дівчинки у річці Бережонка, приблизно за 5 кілометрів від місця, де вона зникла.

  • 14 лютого в селі Маслівка 12-річний хлопчик та його 10-річна сестра провалилися під лід, повертаючись від бабусі через замерзлий ставок. Дівчинка вціліла, брата шукали рятувальники.
  • 2 жовтня під Одесою у штучній водоймі потонули два 13-річні підлітки. У селі Дослідне Одеського району під час купання у воді зникли діти. Водолази ДСНС витягли їхні тіла з води
  • 9 грудня на Житомирщині двоє дітей, 10 та 11 років, провалилися під лід. Їх врятували рятувальники та небайдужа жінка, яка почула їхні крики, викликала допомогу та надала першу допомогу. Дітей вдалося витягнути з води завдяки оперативним діям рятувальників та допомозі місцевої мешканки.

Фото Фото 15 Лютого11:58

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *