У Павлограді значно зросла кількість постраждалих внаслідок ранкового ракетного удару РФ

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA/9079

Вранці 8 грудня росіяни випустили по Україні крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста Енгельс Саратовської області. Станом на 9-ту годину ранку було відомо про одного загиблого та постраждалих у Павлограді, проте вже ближче до обіду кількість травмованих зросла до восьми осіб. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

– За уточненою інформацією, у Павлограді через ракетну атаку постраждали вісім людей. Це чоловіки від 32 до 66 років. Двоє з них будуть приходити до тями вдома. Решта – у лікарні. Двоє поранених все ще у важкому стані. Психологічну допомогу надали 13 мешканцям,  – йдеться у повідомленні.

Окрім Павлограда, Тернівки та Юр’ївської громади, руйнування також є у Межиріцькій громаді. За словами Сергія Лисака, там пошкоджено понад 20 житлових будинків та 9 господарських споруд. А ще гімназію. Зачепило й лінії електропередач.

Зранку РФ атакувала столицю України крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Це була перша така атака ворога на Київ за 79 днів.

Фото Фото 08 Грудня14:49

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *