У Молдові вдруге за тиждень знайшли уламки “Шахеда”

Фото: t.me/politiadefrontiera/9234

Прикордонна поліція Молдови ввечері 17 лютого знайшла нові фрагменти російського безпілотника, який правоохоронцям здався “схожим на модель “Герань-2”. Це вже друга за тиждень знахідка російських БПЛА в республіці.

Уламки другого дрона, як і першого, поліція Молдови знайшла неподалік містечка Етулія, що розташоване неподалік українських міст Болград та стратегічно важливого чорноморського порту Рені. Фрагменти БПЛА були виявлені в полі, приблизно за 2 км від лінії молдавсько-українського кордону та за 5 км від Етулії.

– Були ідентифіковані нові фрагменти безпілотника, схожого на модель “Герань-2”. Інформація була відправлена до компетентних органів, а доступ до місця, де було виявлено останки дрона, був обмежений, – зазначили у поліції.

  • 11 лютого прикордонна поліція Молодови виявила фрагменти бойового дрона типу Shahed. Після того, як район з уламками БПЛА оточили, правоохоронці зазначили, що небезпеки для населення немає. У прикордонній поліції додали, що ймовірно, дрон був збитий українською зенітною установкою.

Фото Фото 18 Лютого07:29

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *