У Миколаївській області знайшли зниклу Ангеліну Чугай

Фото: ГУ Нацполиции Николаевской области

У селі Лепетиха Березнегуватської громади Миколаївської області знайшли восьмирічну Ангеліну Чугай, яку викрали з дому. Поліція шукала її три доби, виявилося, що дитину утримував у землянці безхатько. Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

– 1 березня поліція отримала повідомлення від родичів, що близько 20:00. з дому зникла їхня дочка. Відразу ж було розпочато велику операцію з пошуку, і було сформовано оперативний штаб. Для посилення зусиль щодо пошуку дитини було долучили аеророзвідку, — розповіли в поліції.

Правоохоронні органи провели обстеження всіх будівель та приміщень у селищі та його околицях у радіусі п’яти кілометрів. Вони також оглянули колодязі, лісові ділянки, пустки та поля у пошуках зниклої дитини.

Після ретельного перегляду навколишньої місцевості, поліція разом із місцевими жителями знайшли дитину за 6 кілометрів від населеного пункту у замасковане укриття під землею, в якому ховався злочинець разом із викраденою дівчинкою. Виявилося, що дівчинку викрав місцевий безпритульний. Дитина була знайдена живою і здоровою, їй надається психологічна допомога. Підозрюваного було затримано, триває слідство.

  • 24 лютого журналісти Коротко про писали про те, як навчитися спілкуватися з дитиною без крику.
  • 13 лютого лікарі київської дитячої лікарні “Охматдит” врятували дитину, яка проковтнула 20 магнітів.
  • 1 лютого у Дніпрі затримали 23-річного хлопця за підозрою у вбивстві 11-річної Марії Біланової. Тіло дівчинки з ножовими пораненнями було виявлено у канаві. Підозрюваний знайомий із жертвою, не мав судимостей, але раніше привертав увагу поліції.

Фото Фото 04 Березня14:28

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *