У Миколаєві людям на ринку погрожували кадировцями

У Миколаєві поліцейські затримали торговця, який погрожував місцевим жителям розправою з боку “кадирівців”.

Про це повідомила прес-служба обласної поліції.

Зазначається, що з ним проводяться слідчі дії за погрози вбивством та виправдання російської агресії. Сам інцидент стався на одному з міських ринків.

“Особу чоловіка поліцейські встановили. В даний час проводяться слідчі заходи. Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ст. 436-2 “Виправдання, визнання правомірним, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників” та ст. 129 “Погроза вбивством”. Санкції статей передбачають до трьох років ув’язнення”, – сказано в повідомленні.

У поліції також показали відео із затриманим, на якому він розповідає, що є громадянином Вірменії, 30 років проживає в Україні та не підтримує Росію. Свою поведінку і погрози він пояснює тим, що “був сильно злий”. “Я проти Росії, кадирівців і всіх інших”, – запевнив зловмисник.

Раніше в мережі з’явилося відео з Миколаєва з інцидентом, що стався на ринку. Автор запису стверджував, що продавці погрожували тим, що городянам нібито доведеться “ховатися від кадирівців”. Один з продавців також зажадав від жінки, щоб до них прийшов її син. “Дивіться, щоб його потім не закопали”, – пригрозив він покупниці.

Топ-новини зараз:
• Військовий потенціал втрачено: на Заході повідомили про зміну плану РФ щодо України
• Окупанти мінують річку Інгулець, побоюючись контрнаступу – ISW
• Відмовились виходити на роботу: працівники меткомбінату в Маріуполі влаштували бунт – Андрющенко
• ЗСУ провели унікальну операцію біля Запорізької АЕС

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *