У Львові є влучання в об’єкт інфраструктури, постраждали три людини

Під час ранкової атаки РФ намагалась вдарити по Львову понад 10-ма ракетами. ППО добре відпрацювали атаку, але все ж є попадання у об’єкт інфраструктури, повідомив мер Львова Андрій Садовий.

– Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки,- зазначив Садовий.

Він додав, що автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін.

– Постраждало дві школи та один садок.  Вибито понад 400 вікон. Загалом пошкоджено 18 житлових будинків. Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує, – наголосив Садовий.

Фото Фото 15 Лютого09:09

  • У Запоріжжі також є влучання в об’єкт інфраструктури. Постраждали чотири людини. За даними місцевої влади, ушкоджень зазнали багатоквартирні будинки, заклад освіти та приміщення обʼєкту торгівлі (вибито вікна, пошкоджено покрівлі). 
  • У Києві сили ППО збили всі ворожі ракети. Їх кількість станом на 9 ранку не називалась. Паралельно відомо про пошкодження на Київщині – внаслідок падіння уламків одного з БПЛА пошкоджено пʼять приватних житлових будинків. За попередніми даними, без постраждалих. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *