У Львові автобус збив 35-річного прокурора, він загинув на місці

Фото: facebook.com/MVS.LVIV

У Львові жертвою ДТП став 35-річний прокурор Святослав Проць. Чоловік переходив дорогу поблизу залізничного вокзалу, коли його збив автобус. Постраждалий загинув на місці, повідомили у поліції Львівської області.

Правоохоронці повідомили, що водій автобуса Electron 43-річний львів’янин наїхав на пішохода – 35-річного місцевого мешканця. Водія автобуса затримали, йому одразу буде обрано запобіжний захід через цю трагедію.

Відкрито кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Згідно із законом, водієві загрожує від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці вивчають всі обставини цього нещасного випадку.

Правоохоронці не назвали імені загиблого львівянина, та у Львівській обласній прокуратурі повідомили, що це Святослав Проць.

Загиблому було 35 років. Фото: https://www.facebook.com/lviv.gp.gov.ua/posts/746883487473272

Він працював на посаді заступника начальника другого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримці публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією й органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, протягом 11 років. У нього залишились дружина та маленька донька.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *