У лікарні Селидового під час ракетного удару перебували понад сто пацієнтів

Фото: Суспільне Донбас

Під час російського ракетного удару в центральній міській лікарні у Селидовому перебували понад сто пацієнтів. Про це повідомило Суспільне Донбас. У лікарні частково зруйновані поліклініка, інфекційне і приймальне відділення. 

28 хворих у важкому стані евакуювали, ще 90 — виписали під нагляд сімейних лікарів, розповіла журналістам медична директорка лікарні Олена Дубік.

Серед восьми травмованих і поранених унаслідок атаки — двоє працівників лікарні, це медсестра інфекційного відділення та оператор котельні. Їх стан легкий.

Одного з поранених пацієнтів перевели до лікарні у Покровськ, інших виписали лікуватись амбулаторно, для подальшого спостереження у сімейних лікарів. 

– Інших постраждалих від обстрілу обстежили, надали першу медичну допомогу, їх стан дозволив перебувати далі на амбулаторному лікуванні, — розповіла Дубік.

Російські війська уночі вчергове атакували Селидове Покровського району ракетами С-300. Окрім лікарні поцілили по шахті «Котляревська» поблизу міста, у цеху загинув 63-річний черговий Віктор Кужель. Понад 30 гірників опинилися частково заблокованими.

У ніч на 15 листопада російські війська завдали чотири ракетні удари по житлових кварталах у Селидовому з С-300. Унаслідок влучання у під’їзд чотириповерхівки загинули чотири людини.


Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *