У Кропивницькому сталася пожежа на хімпідприємстві, загинув чоловік

Фото: facebook.com/MNSKirovograd

У Кропивницькому на підприємстві з виробництва лакофарбової продукції виникла пожежа, загинув чоловік. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.

– Оперативна інформація станом на 15.00. Наразі рятувальники кропивницьких підрозділів локалізували пожежу на підприємстві з виробництва лакофарбової продукції в обласному центрі. Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка (паспортні дані встановлюються). Ліквідація пожежі триває, – розповіли в пресслужбі.

Начальник Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Райкович написав, що спеціалісти обласного центру контролю та профілактики хвороб приступили до дослідження якості повітря. За попереднім визначенням – це надзвичайна подія техногенного характеру. Він уточнив, що пожежа виникла на підприємстві Хімрезерв. 

Головна санітарна лікарка області Надія Оперчук розповіла Суспільному, що населенню нададуть рекомендації. Зараз вони загальнім – закрити вікна та двері, а також не перебувати на вулиці до наступного розпорядження. Речниця обласної служби з надзвичайних ситуацій Оксана Мачак сказала, що горить ємність з рідинами на території резервуарного парку.

Фото: facebook.com/MNSKirovograd

Фото: facebook.com/andriy.raykovich

  • Палію екопарку на Осокорках загрожує 8,5 млн гривень штрафу.
  • У Львівській області згоріла дерев’яна церква – пам’ятка архітектури національного значення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *