У Києві викрили масштабний наркобізнес

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція в Києві розкрила та ліквідувала велику схему наркотрафіку з виробництва та збуту канабісу. Про це повідомили у пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури.

– 23-річний мешканець Сум створив Telegram-канал, через який він продавав канабіс. До свого «бізнесу» він залучив ще троє людей, які займалися вирощуванням, фасуванням та розповсюдженням наркотику через поштові відправлення. За місяць «бізнес» приносив їм 100 тис. гривень прибутку, — йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, наркоділки ретельно дотримувалися конспірації, постійно змінюючи платіжні інструменти та використовували змінені анкетні дані.

Загальна вартість вилученого “товару” становила близько 18 мільйонів гривень. Підозрюваним загрожує до дванадцяти років із конфіскацією майна.

  • 16 січня в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який удома зберігав наркотики та зброю.
  • 12 січня в Києві затримано наркоділків, які виробляли наркотики на мільйони гривень. Підозрювані збували наркотичні засоби та психотропні речовини через Telegram-канал, а також з рук до рук.
  • 22 грудня фракція “Батьківщина” у парламенті України заблокувала підписання законопроєкту про легалізацію медичного канабісу в країні.

Фото Фото 16 Сiчня14:40

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *