У Києві невідомі зрізали дуб, посаджений на згадку про загиблого бійця Романа Ратушного

Фото: facebook.com/zelenbud

У ніч на п’ятницю, 15 грудня, у Києві невідомі зрізали дванадцятирічний дуб, висаджений киянами 13 грудня на згадку про захисника України Романа Ратушного. Зловмисники залишили лише невелику нижню частину ствола. Про це повідомили у комунальному об’єднанні “Київзеленбуд “.

– У ніч із 14 на 15 грудня у Шевченківському районі столиці на вулиці Січових Стрільців, 49, невідомі знищили дерево, залишивши невелику нижню частину ствола. Дванадцятирічний дуб, наданий громадською організацією «Зберегти квіти України», мав стати символом боротьби за незалежність України та живою згадкою про ціну нашої свободи. КП УЗН Шевченківського району Києва й меценати вже звернулися до правоохоронних органів з проханням встановити і притягнути до відповідальності тих, хто знищив дерево, – розповіли у компанії.

«Київзеленбуд» при цьому нагадав, що кожне неправомірне знищення зелених насаджень столиці карається законом! Комунальники закликали киян та гостей столиці з повагою ставитись до наших героїв, які ціною власного життя наближають Україну до перемоги.

9 червня 2022 року в боях під Ізюмом загинув голова громадської організації “Захистимо Протасів Яр” та розвідник 93 ОМБр “Холодний Яр” Роман Ратушний. Він брав участь у боях під Києвом, потім на Сумщині та під Ізюмом. Київрада на засіданні 8 вересня 2022-го одноголосно підтримала перейменування вулиці Волгоградської у Солом’янському районі на вулицю імені Романа Ратушного.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *