У Києві чоловік наїхав на військовослужбовицю на блокпосту, жінку госпіталізовано

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У столиці 66-річний водій «Рено» наїхав на прикордонницю, яка несла службу на блокпосту, жінку госпіталізовано. Про це уранці 7 листопада повідомив відділ комунікації поліції Києва.

– Водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по пішохідному переході. Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізовано у лікарню, — розповіли в поліції.

ДТП сталась о 21:25 6 листопада у Деснянському районі на Броварському проспекті. За попередніми даними, водій рухався зі сторони Броварів у напрямку Києва. 

– При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході, — уточнили правоохоронці.

Прилад Драгер показав, що водій був тверезий. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження середньої тяжкості.

Це мінімум четвертий наїзд на військовослужбовців на блокпосту в Києві за останні пів року. 26 травня голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на смерть збив нацгвардійця Вадима Бондаренка. 25 липня 23-річний водій Volkswagen збив двох нацгвардійців та протаранив автівку з військовим територіального центру комплектування. 49-річний військовослужбовець загинув, 26-річного військовослужбовця госпіталізували, ще одному надали допомогу на місці. 22 жовтня адвокат Віталій Туровський на Honda Civic наїхав на військовослужбовця, він помер на місці.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *