У Києві затримали водія Cadillac Escalade, який заблокував швидку з дитиною

У Києві затримали водія Cadillac Escalade, який заблокував швидку з дитиною

Фото: кадр із відео телеграм-каналу “Киевский Движ”

У Києві затримали водія позашляховика, який заблокував рух швидкої. Про це увечері 30 липня повідомив відділ комунікації поліції Києва.

– Близько 16:00 години патрульні поліцейські, спецпризначенці полку №1 та оперативники Подільського управління поліції зупинили водія на вулиці Протасів Яр. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка затримала чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, — йдеться у фейсбуці поліції Києва.

Слідчі кваліфікували дану подію як хуліганство за статтею 296 Кримінального кодексу. Киянину 1989 року народження загрожує до пʼяти років увʼязнення.

У поліції розповіли, що під час моніторингу мережі Інтернет виявили відео, де водій позашляховика «підрізав» та заблокував рух спецтранспорту. Поліцейські Подільського управління надали орієнтування по автівці усім нарядам поліції. За допомоги аналітиків столичного главку правоохоронці встановили маршрут позашляховика.

За даними поліції, швидка рухалася з увімкненими проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом та транспортувала до лікарні 2-річну дитину. Водію не сподобалось, як у крайній лівій смузі поспішає спецтранспорт.

Телеграм-канал “Киевский Движ” повідомив у неділю, що у Києві водій Cadillac Escalade заблокував “швидку”, яка везла дитину до реанімації. Інцидент стався на вулиці Олени Теліги. Чоловіка обурила “швидка” із сиреною в його ряді. Він вийшов “розібратися” з лікарями, проте, почувши про дитину, майже одразу пішов. Канал також опублікував відео, згідно з яким, словесний конфлікт між позашляховиком та швидкою почався ще під час руху. Водій після зупинки швидкої підійшов до медиків та кричав: “Що ти показав?” У відповідь вони питали: “А ти що казав?”

26 липня у Києві заарештували 23-річного водія, який після початку комендантської години збив двох нацгвардійців на блокпосту.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *