У ДТП загинув військовий Юрій Галкін

Фото: t.me/Koord_shtab

У ДТП 8 лютого загинув військовослужбовець Юрій Галкін, який провів два роки в російському полоні, він повернувся додому під час обміну 31 січня 2024 року. Про це повідомила його дочка Валерія Галкіна у Instagram.

– Сьогодні мого тата не стало, його вбила не війна, ні куля, ні два роки в полоні, він просто переходив дорогу та його збила машина. Я чекала на твого дзвінка, як ти пообіцяв, але вже не дочекаюся, — написала дочка загиблого.

Україна повернула додому 100 захисників із російського полону: 49 нацгвардійців, 25 прикордонників та 26 військовослужбовців ЗСУ.

  • 8 лютого Україна повернула додому ще 100 захисників із російського полону у рамках 51-го обміну. Серед них 49 нацгвардійців, 25 прикордонників та 26 військовослужбовців ЗСУ, включаючи 11 тероборонців. Більшість із них захищали Маріуполь та “Азовсталь”
  • 31 січня із російського полону повернулися 207 українців. Серед них військовослужбовці, які захищали міста Маріуполь та Херсон, бійці з острова Зміїний, морпіхи та медики. Цей обмін став другим великим після довгої перерви та п’ятдесятим з початку вторгнення Росії. Серед повернених – 95 військовослужбовців ЗСУ, 56 нацгвардійців, 26 прикордонників, 29 воїнів тероборони та один представник Нацполіції.

Фото: instagram.com/galkinavaleriya

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *