У ДТП потрапила вантажівка з понад двома тоннами заморожених собак, яких везли в Одесу

Фото: novosti-n.org

Ввечері 28 серпня на перетині проспекту Центрального та вулиці 6-ї Слобідської у Миколаєві сталася ДТП – зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. У повідомленні йдеться, що у Renault перевозили 2,5 тонни заморожених собачих туш. Про це повідомило місцеве видання “Новини-N”.

У виданні наголошують, що вантажівка не надала перевагу у русі автомобілю Fiat. Після зіткнення великовантажний автомобіль різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп.

Згодом виявилося, що у Renault перевозили понад дві тонни заморожених собак. У супроводжуючих документах пунктом призначення є Одеса. Крім того, внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля Fiat та пасажир вантажівки. Водія з місця аварії забрала швидка.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, цей вантаж перевозили для кремації в Одесі. За інформацією видання “Преступности.НЕТ”, після ДТП вантажівку забрав евакуатор і доправив до пункту призначення. Вантажівка їхала з Дніпра та не має жодного відношення до миколаївського КП “Центр захисту тварин”. Наразі у ситуації розбирається поліція, яка встановлює власника вантажу.

Фото Фото 29 Серпня13:30

  • 23 серпня у Львівському районі трапилась потрійна ДТП за участі рейсового автобуса сполученням Львів – Погірці, вантажівки та автомобіля. Постраждало восьмеро людей, усіх госпіталізували.
  • 12 серпня на автодорозі Київ – Чоп сталася ДТП за участю вантажівки та мікроавтобуса. Постраждав чоловік. 
     

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *