У Червоненському вищому професійному училищі старшокласники влаштували дідівщину

Фото: Скріншот відео//@ TheZolochiv

На Львівщині студенти старших курсів Червоненського вечірнього професійного училища, використовуючи боксерські рукавички, побили першокурсників, нібито “присвячуючи” їх у студенти. Про це повідомила поліція Львівської області.

– Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці знайшли відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів по черзі били ймовірно першокурсників цього ж навчального закладу. При цьому для завдання ударів старшокурсники використовували боксерську рукавичку, — йдеться в повідомленні поліції.

Співробітники Золочівського районного відділу поліції з’ясували, що у жовтні цього року у гуртожитку професійного училища у Львівській області також сталося побиття першокурсників.

Порушено кримінальну справу за статтею “Хуліганство” з можливим покаранням до п’яти років позбавлення волі. Психологи надають допомогу потерпілим.

Червоненське вечірнє професійне училище, яке розташоване в селі Червоне неподалік Золочева, там навчаються на перукарів, кравців, трактористів, слюсарів, водіїв, а також кондитерів.

У селі Ракитне, Київська область, виник конфлікт серед підлітків, який призвів до травмування 12-річної дівчинки. У дитини переламані кінцівки, і у неї відірвана печінка.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *