У Чернігові 18 квітня оголосили Днем жалоби за жертвами російського ракетного удару

Фото: REUTERS

Четвер, 18 квітня, у Чернігові оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетних ударів Росії. За останніми даними, загинуло 15 людей. Про це повідомив в.o. міського голови Олександр Ломако.

– 18 квітня у Чернігові оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетних ударів РФ 17 квітня. Підписав відповідне розпорядження. Остаточна кількість жертв ще встановлюється, пошуково-рятувальна операція триває. Станом на зараз маємо, на жаль, вже 15 загиблих та 61 постраждалого, серед яких троє дітей, – повідомив Ломако.

Через ракетний удар міська влада скасувала дозвіл на проведення футбольного матчу “Чернігів” – “Металіст” за участі вболівальників. Гра пройде 21 квітня. Це мав бути перший матч у Чернігові з початку повномасштабного вторгнення, проведений у присутності глядачів.

Фото Фото 17 Квiтня16:18

  • 17 квітня о 9-й ранку Росія вдарила по житлових кварталах Чернігова трьома “Іскандерами”. Основний удар прийшовся на 8-поверховий будинок, також постраждали лікарня та університет.
  • Це найбільший ракетний удар по Чернігову за кількістю жертв за останній рік. 19 серпня 2023 року унаслідок удару Росії по центру Чернігова загинуло сім людей, понад сто були поранені. Тоді у місті проходила виставка дронів.
     

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *