У Бершаді юнак за один день викрав автомобіль, потрапив у ДТП, вкрав рюкзак із грошима та придбав скутер

Фото: vn.npu.gov.ua

На Вінниччині 15-річний юнак за один день встиг викрасти автомобіль, потрапити в ДТП, вкрасти рюкзак грошима та на викрадені гроші купити скутер. Про це повідомило Головне управління національної поліції у Вінницькій області.

Поліцейські встановили, що хлопець приїхав до Бершаді з Тернопільської області в гості до дівчини. 31 березня він викрав автомобіль Іж-2126 з території станції технічного обслуговування, але не впорався з керуванням та в’їхав у гараж, після чого втік. Потім він проник у інше подвір’я, де побачив відкритий автомобіль Skoda. У салоні він виявив рюкзак із 45 000 гривень та особистими речами. Частину грошей юнак витратив на покупку скутера.

Завдяки слідчим та оперативним заходам, а також відеозаписам з камер спостереження, поліція встановила особу та місцезнаходження правопорушника. 15-річного підозрюваного було затримано на одній із вулиць міста. Співробітники поліції також планують перевірити його причетність до інших аналогічних злочинів.

Автомобіль, який потрапив у ДТП, був поміщений на арештмайданчик, а частину коштів вилучено. Неповнолітній перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та може отримати до восьми років ув’язнення. Також правоохоронці розглядають питання щодо повідомлення підлітку про підозру у скоєнні злочинів.

  • 4 березня в Києві було затримано двох рецидивістів, які скоїли пограбування зоомагазину. При спробі затримання вони застосували ніж та гранату щодо правоохоронців.
  • 12 липня в Одесі затримали 39-річного киянина, який викрав півмільйона доларів США з будинку місцевого мешканця.

Фото: vn.npu.gov.ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *