Вранці росіяни вдарили ракетою по Івано-Франківщині, загинула дитина

Вранці росіяни вдарили ракетою по Івано-Франківщині, загинула дитина

Фото: t.me/pgo_gov_ua/15471

Вранці 11 серпня ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Внаслідок влучання по цивільному об’єкту загинула дитина, повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

– Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані доставили до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося. Співчуття рідним, – сказала голова ОВА.

Очільниця області вкотре закликала не ігнорувати сигнали повітряних тривог. Слід дбати про власну безпеку.

В Офісі генерального прокурора зазначили, що росіяни вдарили по житловому будинку близько 10 години ранку аеробалістичними  ракетами. Сталося це в Коломийському районі. Там проживала сім’я з трьома дітьми. Загинув восьмирічний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються. Вибуховою хвилею та уламками також частково зруйновано господарську споруду. На місці події працюють відповідні служби та слідчо-оперативна група.

За процесуального керівництва Івано-Франківської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Вдень 11 серпня по всій Україні була оголошена повітряна тривога через пуски РФ аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал». Одразу було відомо про вибухи у Києві, Вінницькій та Хмельницькій областях.

До речі, востаннє росіяни обстрілювали Івано-Франківщину наприкінці минулого року. 29 грудня російська ракета прилетіла в будинок в селі на Прикарпатті. Вона дивом не вибухнула і обійшлося без жертв та постраждалих.

Фото Фото 11 Серпня13:43

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *