Вранці росіяни обстріляли Нікополь, є загиблий та травмовані

Фото: t.me/pgo_gov_ua/20505

У суботу, 6 січня, військові РФ здійснили артилерійський обстріл міста Нікополь на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу загинув мирний мешканець, поранення отримали 16-річна дівчина та 66-річний чоловік. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

– За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ,  – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, внаслідок ранкового обстрілу РФ у Нікополі пошкоджені приватні будинки, господарські споруди, авто, газогін, лінії електропередач. Спеціалісти працюють на місцях влучань.

  • Вранці 6 січня під час повітряної тривоги на Харківщині пролунали потужні вибухи. В обласній військовій адміністрації повідомили, що росіяни вдарили ракетами, попередньо,  – С-300.

Фото Фото 06 Сiчня12:12

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *