Внаслідок обстрілу Харкова та Одеси загинули п’ять собак та їхні власники

Фото: facebook.com/ukrainiankennelunionofficial

Через ракетні атаки РФ по Харкову та Одесі загинули п’ять собак, а також члени Кінологічного союзу України. Про це повідомили у КСУ та UAnimals.

– У Харкові дістали з-під уламків зруйнованого будинку тіла членів КСУ Юлі Брейніної та Валерія Конченкова, а також їхніх такс, які загинули разом із господарями, – розповіли у КСУ.

Також у Харкові разом зі своєю хазяйкою загинуло щеня породи акіта, якого вона нещодавно взяла з київського розплідника MendelRed. Хлопець дівчини перебуває у лікарні у критичному стані.

В Одесі в ніч на 25 січня внаслідок ракетного обстрілу загинули два собаки породи міттельшнауцер. У Наталії Данилової було чотири собаки. Одного з них вдалося знайти живим після обстрілу, пошуки ще одного собаки продовжуються.

  • 25 січня в Харкові оголошено днем ​​жалоби за загиблими внаслідок ракетного обстрілу 23 січня.
  • 23 січня росіяни влаштували ракетний обстріл Харкова, внаслідок чого загинуло десятеро людей. Під час обстрілу Харкова російська ракета поцілила поблизу розплідника лабрадорів. Ніхто з людей та тварин не постраждав. Пошукову операцію було завершено лише ввечері 24 січня.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *