Внаслідок артобстрілу прикордоння Сумщини загинула жінка

Фото: t.me/pgo_gov_ua/19887

Прокуратура Сумщини розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Адже внаслідок обстрілу росіянами прикордоння області 17 грудня там загинула жінка, повідомляє Офіс генерального прокурора.

– За даними слідства, 17 грудня близько 12:50 ворог, за попередньою інформацією із самохідної артилерійської установки, обстріляв цивільну інфраструктуру м. Краснопілля Сумської області. Один снаряд окупантів потрапив у приватний будинок, 69-річна власниця загинула. Також пошкоджено будинки та транспортні засоби, – йдеться у повідомленні.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області.

З початку російської агресії на Сумщині повністю евакуювали жителів 18 сіл. Після евакуації контроль над цими територіями передано Збройним силам України. На в’їздах та виїздах до цих сіл встановлені блокпости. Доступ до них контролюється ЗСУ.

Фото Фото 17 Грудня15:57

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *