Вибух у Білій Церкві: є загибла, вдалося врятувати дитину

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Внаслідок вибуху в Білій Церкві Київської області 30 березня в одній із квартир загинула людина. Зайнялися квартири, зруйновано залізобетонне перекриття з 2 по 5 поверх. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області.

– О 14:56 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення, що у м. Біла Церква, пров. Грузинський, у квартирі на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку стався вибух невстановленого предмета. Після прибуття встановлено, що внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на 3-му поверсі повністю та 1 частково. Горить квартира на 3-му та 4-му поверсі. Під час розвідки встановлено, що з 2-го до 5-го поверху сталося руйнування залізобетонного перекриття. У квартирі на 2-му поверсі виявлено 1 загиблу людину жіночої статі. На 4-му поверсі врятовано 1 дитину, – розповіли рятувальники.

У ДСНС зазначили, що 15:29 пожежу локалізовано. До ліквідації наслідків вибуху залучили 33 особи та 9 одиниць техніки.

  • Раніше стало відомо, що вдень у суботу, 30 березня , у Білій Церкві Київській пролунав потужний вибух у квартирі п’ятиповерхового житлового будинку.
  • Причини вибуху встановлюються. Ймовірно, його міг спровокувати витік газу.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *