В Запоріжжі сили ДСНС всю ніч ліквідовували наслідки негоди

Фото: t.me/kurtievofficial

В Запоріжжі всю ніч надзвичайники ліквідовували наслідки негоди. З вечора 15 квітня до місцевої влади надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Аварійні роботи щодо ліквідації наслідків негоди, що тривала в понеділок, триватимуть  протягом усього дня. Наразі відомо, що гілля одного з повалених вітром дерево впало на житловий будинок, що призвело до пошкодження 5 балконів та вікна. Даних про постраждалих немає .

Також через негоду тимчасово обмежували рух громадського транспорту, в тому числі і на запорізьких мостах. За даними Куртєва, станом на ранок Рух міського транспорту відновлено по всім напрямках. Змін у графіку роботи транспорту немає.

Негода в Запоріжжі. Фото: t.me/kurtievofficial

  • На початку квітня Україну накрив пил  із Сахари. В Києві здійнявся вітер і  місто покрила пилова хмара, яка віддалено нагадує туман.Потужні пориви вітру майже зірвали дах з одного з житлових будинків. Містяни масово скаржились, що було важко дихати. 
  • На Львівщині 2 квітня через негоду оголошували штормове попередження. У північній половині території області та у Львові був сильний вітер – до 25-28 м/секунду,  грози та град. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *