В Офісі президента розповіли подробиці ранкового удару РФ по Україні: загинули 3 людини, 30 – постраждали

Фото: t.me/OleksiyKuleba

Зранку в понеділок, 8 січня, РФ випустила по Україні десятки ракет. Станом на зараз 33 людини постраждали, троє загинуло. Триває ліквідація наслідків обстрілу, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

Кривий Ріг. Масований ракетний удар. Постраждали торговий центр, багатоповерхівки та приватні будинки. Є одна загибла жінка. Один поранений. Ситуацію ускладнює негода, що вирує у регіоні – в місті багато обривів електромереж, є перебої зі світлом, не працює електротранспорт. На місцях у посиленому режимі працюють фахівці.

Удар по Кривому Рогу 8 січня. Фото: t.me/OleksiyKuleba

Новомосковськ. Також триває ліквідація наслідків. Там 24 постраждалих. П’ятеро з них – діти. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки. Усім людям надається необхідна допомога. Працюють екстрені служби, влада.

Харків. Пошкоджені цивільні об’єкти. На місці працюють комунальні служби, продовжується ліквідація наслідків удару. Двоє постраждалих. У місті Зміїв з-під завалів врятували двох людей. Одна з них померла . Рятувальні роботи ще тривають.

Удар 8 січня. Фото: t.me/OleksiyKuleba

Запоріжжя. Влучання ракет у житлові райони. На місцях працюють фахівці. Станом на зараз – четверо людей поранені. Їм надається медична допомога. 

Хмельниччина. Працюють екстрені служби. Є один загиблий. Подробиць немає.

Удар 8 січня. Фото: t.me/OleksiyKuleba

  • Атака РФ тривала з 6 до 9 ранку. Росія підіймала у небо 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та чотири МіГ-31К.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *