В Одесі попрощалися з 4-місячним Тимофієм та його мамою, які загинули внаслідок атаки РФ

Фото: dumskaya.net

У середу, 6 березня, в Одесі попрощалися з Ганною Гайдаржі та її чотиримісячним сином Тимофієм, які загинули внаслідок російської атаки 2 березня. Попрощатися з жертвами терору РФ прийшли не лише рідні та близькі, а й сотні одеситів. Про це пише Думська.

Церемонія прощання пройшла у Пересипській церкві євангельських християн-баптистів. Зал не зміг вмістити всіх бажаючих проводити маму та малюка в останню путь, тому багато людей залишилося на вулиці, біля храму. На прощанні також були чоловік Анни та її дочка – вони вижили, оскільки під час російського удару знаходилися в іншій кімнаті.

Під час церемонії росіяни завдали удару по Одесі балістичною ракетою. Звук вибуху налякав присутніх, але люди не розійшлися. Анну з Тимофієм поховали цього ж дня на Західному цвинтарі.

Фото Фото 06 Березня16:39

  • 5 березня в Одесі попрощалися з родиною Тетяни та Олега Кравець, які разом із дітьми – 7-місячною Єлизаветою, 9-річним Сергієм та 8-річною Златою – стали жертвами російської дронової атаки 2 березня.
  • Росія вдарила по дев’ятиповерхівці в Одесі в ніч проти суботи, 2 березня, “шахедом”. Відбулася руйнація крайнього під’їзду. Люди опинилися під завалами, над розбором яких цілодобово кілька днів працювали рятувальники.
  • Увечері 3 березня в Одесі завершили пошуково-рятувальні роботи. Жертвами дронового удару Росії по дев’ятиповерхівці стали 12 осіб, у тому числі 5 дітей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *