В обстрілі Білгорода помітили ракету, якої немає на озброєнні України

У недільну ніч, 3 липня, в російському Бєлгороді містяни чули вибухи, унаслідок яких було пошкоджено будинки, а люди отримали травми. Російська влада написала про роботу ППО по “об’єкту”, який, імовірно, запустили самі ж росіяни.

Про докази того, що країна-терорист Росія обстрілює сама себе, повідомили в “Реальна війна” та надали фото для підтвердження.

Губернатор Бєлгородської області Гладков розповів про роботу ППО, але масштаби руйнувань вражають, оскільки, за попередньою інформацією, пошкоджено 11 багатоповерхівок, 39 приватних будинків, троє людей загинули, а четверо отримали травми.

Водночас фотографії руйнувань та пошкоджень свідчать, що в житлові будинки прилетіли снаряди від російського самохідного зенітного ракетно-гарматного комплексу “Панцир-С” – його двигун знайли на місці події. Варто наголосити, що на озброєнні ЗСУ такого ЗРК немає, тобто росіяни навмисно створили провокацію та обстріляли своє місто.

Імовірно, самообстріл був здійснений як підґрунтя для проголошення загальної мобілізації населення в країні-агресорі Росії.

КАДРИ

https://t.me/voynareal/27189

Топ-новини зараз:
• У районі Києва помічені медузи
• До стоматолога без грошей: названо послуги дантиста, які можна отримати безкоштовно
• "Яструби, голуби та страуси": як розділилися країни НАТО з питань війни в Україні
• Пенсія під час війни: як можна втратити страховий стаж

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *