В Криму та Бєлгороді вночі пролунали вибухи, міноборони Росії заявило про збиття 36 безпілотників

Фото: t.me/v_v_demidov

Міноборони РФ заявило, що в ніч на 5 січня над Кримом було помічено та знищено 36 БПЛА. Військові-окупанти додали, що ще один дрон нібито збили над Краснодарським краєм. Подробиць про можливі наслідки наразі немає.  

Паралельно про вибухи повідомив мер Бєлгород Валентин Демидов. Як написав російський чиновник у своєму телеграм-каналі, за попередньою інформацією є постраждалі.

– Внаслідок обстрілу цієї ночі за попередньою інформацією двоє чоловіків постраждали. З осколковими пораненнями їх госпіталізували – медики надають допомогу, – зазначив Демидов.

Російський чиновник повідомив про 30 згорівших авто. Фото: t.me/v_v_demidov

Він додав, що станом на ранок також відомо про пошкодження понад 30 автомобілів та близько 130 шибок у квартирах будинків. Він також виклав фотографії наслідків.

Вибухи у Бєлгороді лунають все частіше. Останні були зафіксовані зранку 3 січня. Найбільша ж «масована атака» (за даними губернатора області  В’ячеслава Гладкова) нібито сталася 31 грудня. Тоді повідомлялось про 22 загиблих та 109 поранених. Гладков запевняв, що серед постраждалих 25  в важкому стані і їх буде перевезено до федеральних клінік. 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *