В Ізмаїлі школярка через помсту вбила свою подругу

Фото: od.npu.gov.ua

На березі річки Дунай в Ізмаїлі місцевий житель гуляючи собакою виявив тіло школярки, що горіло. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції на Одещині.

– На місце прибула слідчо-оперативна група місцевої поліції, яка встановила, що 14-річна місцева мешканка померла від нанесених ножових поранень, – йдеться у повідомленні.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці помітили на них двох дівчат, які разом йшли до водойми, проте назад повернувся лише один із них.

В результаті оперативно-розшукових дій правоохоронці з’ясували, що знайома дівчина з паралельного класу була останньою, хто був з нею біля річки. Вони її розшукали в іншому кінці міста, і, побачивши поліцейських, вона зізналася у скоєному.

За її словами, вона була скривджена на свою подругу, яка нібито постійно обкрадала її і імовірно привласнила скарбничку з грошима. На знак помсти дівчина вирішила її вбити.

Школярка взяла з собою простирадло, олію та сірники, покликала свою однокласницю до річки нібито там на неї чекав сюрприз. Потім підозрювана попросила свою подругу заплющити очі і багаторазово вдарила ножем. Після цього, вона облила її тіло олією, підпалила і зникла, кинувши ніж у вогонь. 

Наразі підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі займаються питанням обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисниці може загрожувати позбавлення волі від 7 до 15 років.

  • 7 грудня у Брянську учениця восьмого класу принесла зброю до школи та відкрила стрілянину. Внаслідок інциденту одна людина загинула і ще п’ятеро отримали поранення.

Фото Фото 08 Сiчня14:22

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *