В Азовському морі горів катер прикордонної служби РФ, ворог зазнав втрати – ГУР

Фото: Вікіпедія

В акваторії Азовського моря у четвер, 29 лютого, спалахнула пожежа на одному з російських катерів берегової охорони прикордонної служби ФСБ РФ. Щонайменше п’ять російських окупантів загинули, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Telegram.

– Вогонь охопив ходову рубку російського судна. Ворог зазнав втрат у кількості п’ятьох окупантів. Екіпаж катера терміново запросив евакуаційну групу, – зазначили у розвідці.

Розвідка оприлюднила радіоперехоплення від 29 лютого, де спілкуються військові РФ щодо займання. Причини пожежі на катері держави-агресора Росії, а також втрат противника уточнюється, додали в ГУР.

  • Раніше у Військово-морських силах ЗСУ розкрили подробиці знищення російського ракетного катера “Івановець”. На його борту могли бути до 40 моряків.
  • У ніч проти 1 лютого розвідники з українського спецпідрозділу “Group 13” Міністерства оборони України знищили ракетний катер “Іванівець” Чорноморського флоту Росії. Вартість втраченого країною-окупантом корабля оцінюється приблизно 60-70 мільйонів доларів. У ГУР зазначили, що РФ провела пошуково-рятувальну операцію на Донузлаві, проте вона була безуспішною.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *