Румунські ЗМІ показали уламки безпілотника, який впав біля українського кордону

Румунські ЗМІ опублікували перші фото безпілотника, який упав на території країни поблизу кордону з Україною. Про це повідомляє De Braila. Видання зазначає, що військовий безпілотник розбився за 8 км від міста Бреїла. Елементи військового безпілотника містять написи кирилицею.

У повідомленні йдеться, що гелікоптер Міністерства оборони, антитерористична бригада СРІ, екіпажі поліції, жандармерії перебувають у районі хутора Філіппо, де у полі розбився військовий безпілотник. Кратер діаметром близько 4 метрів добре видно з повітря, судячи по фотографіях.

Владу сповістили про падіння дрона ввечері у четвер, 28 березня, близько 21:45. Відтоді територію оточують правоохоронці. Свідки стверджують, що під час падіння БПЛА було чути сильний удар. До вирви прибули армійські фахівці, які оцінять походження військового дрона.

  • У ніч на 29 березня Росія випустила по Україні 99 ракет та “Шахедів”. Сили ППО збили 86 об’єктів (86,87%) – 26 ракет та 58 безпілотників.
  • 22 березня Росія завдала найбільшого удару по українській енергосистемі з початку вторгнення, випустивши 151 ракету і дрон-камікадзе. Загинуло п’ятеро людей – двоє у Хмельницькому та троє у Запоріжжі.
  • У ніч на 24 березня російська ракета залетіла на 39 секунд у повітряний простір Польщі, а потім повернулась до України. Попереднє порушення повітряного простору Польщі російською ракетою, запущеною в бік України, відбулося 29 грудня.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *