Російські військові знову атакували села на Харківщині – є поранені

Російські військові знову атакували села на Харківщині – є поранені

Фото: т.ме/синєгубов

Російські війська в черговий раз завдали ударів по Вовчанську та Шевченковому в Харківській області. Внаслідок ворожої атаки постраждали місцеві жителі. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

– За даними слідства, близько 9:00 російські військові обстріляли смт Шевченкове Куп’янського району. Зазнав поранення місцевий житель. Пошкоджено приватні домоволодіння, господарські споруди. За попередніми даними, удару було завдано з реактивної системи залпового вогню “Торнадо-С”, – розповіли у відомстві.

Також вранці російські окупанти здійснили обстріл місто Вовчанськ. Поранення отримали 75-річна жінка та 77-річний чоловік. Голова Харківської ОДА Олег Синегубов уточнив, що чадним газом отруїлася жінка 25 років, яка має інвалідність.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають усіх заходів для документування військових злочинів, скоєних представниками Збройних сил РФ, зазначили у відомстві.

Вранці 6 жовтня війська РФ завдали ракетних ударів по Харкову, вдаривши по центру міста. За попередніми даними, окупанти застосували дві балістичні ракети типу “Іскандер-М”. Під ударом загарбників були житлові будинки у двох районах Харкова – у Київському та Основ’янському. Відомо про двох загиблих.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *