Росіяни вдарили ракетами по Нью-Йорку: щонайменше троє поранених, під завалами люди

Фото: facebook.com/vadym.filashkin

Увечері в понеділок, 15 січня, російські війська завдали ударів по Нью-Йорку в Донецькій області. Внаслідок цього обвалився під’їзд багатоповерхівки, щонайменше троє людей постраждали, під завалами ще є люди. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

– Троє людей поранено, ще 5 перебувають під завалами — такі попередні наслідки удару по Нью-Йорку.Росіяни скинули на селище дві керовані авіабомби та поцілили ракетою у 3-поверхівку — у будинку обвалився під’їзд, під руїнами перебувають люди, – розповів він.

Філашкін додав, що на місці працюють представники влади, рятувальники та поліція – вирішують питання розбору завалів. Точні наслідки атаки будуть відомі пізніше, додав він.

  • Вдень 15 січня росіяни завдали удару по Красногорівці на Донеччині. Щонайменше одна людина загинула, ще одна отримала поранення внаслідок обстрілу.
  • Раніше ГУР розповіло, що стратегічні цілі Росії на 2024 рік включають вихід до адміністративних кордонів Луганської та Донецької областей та утримання захоплених територій, таких як Херсонська, Запорізька та частина Харківської області.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *