Росіяни вдарили по Вовчанську з мінометів, поранено двох людей

Фото: facebook.com/prokuraturakharkiv

Військові РФ з мінометів обстріляли місто Вовчанськ у Харківській області, поранення отримали дві особи. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

– Росіяни близько 9:45 окупанти обстріляли Вовчанськ, зафіксовано попадання на територію цивільного підприємства, пошкоджено будинки та автомобіль, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що в результаті мінометного обстрілу отримали поранення два охоронці підприємства 37 та 36 років. Постраждалих госпіталізували до лікарні. За цим інцидентом правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

  • Вранці 19 лютого українські повітряні сили атакували та знищили два російські винищувачі – Су-34 та Су-35С, які атакували позиції українських військ з використанням керованих авіабомб.
  • У ніч на 19 лютого Росія обстріляла Харківщину, пошкодивши підстанцію обленерго та викликавши внаслідок чого була відсутня електроенергія у 365 населених пунктах. На Сумщині через артобстріл 16 населених пунктів залишилися без світла.
  • Вночі 19 лютого російська армія намагалася атакувати українські позиції на Запорізькому напрямі. Проте українські сили оборони успішно відобразили наступ. Під час бою знищено вороже озброєння, а особовий склад противника було завдано удару.

Фото: facebook.com/prokuraturakharkiv

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *