Росіяни обстріляли “Смерчами” Костянтинівку, серед жертв – діти

Росіяни обстріляли “Смерчами” Костянтинівку, серед жертв – діти

Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Війська Росії атакували касетними боєприпасами набережну у Костянтинівці Донецької області. В результаті постраждали двоє дорослих та четверо дітей, а 10-річний хлопчик помер від отриманих поранень. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

– Щонайменше семеро цивільних отримали поранення внаслідок обстрілу Костянтинівки. Серед поранених четверо дітей: 5-ти, 11-ти та 12-річні дівчинки та 11-річний хлопчик. Важкопоранену дитину врятувати не вдалося, – повідомив чиновник.

За його словами, о 19.00 росіяни відкрили вогонь місцевою водоймою, на березі якої відпочивали люди. Ворог вів вогонь із РСЗВ “Смерч” з касетними боєприпасами,

Як пише “Суспільне”, поранених дітей доставлять до лікарні Дніпра. За даними видання, кількість поранених збільшилась до 8 осіб.

– Тілесні ушкодження отримали дві 35-річні жінки та 44-річний чоловік. Під час обстрілу громадяни перебували біля зони відпочинку на одній із місцевих водойм, – каже спікер прокуратури Донбасу Анастасія Медведєва.

Також вона повідомила, що серед поранених дітей – дві сестри, одна з яких перебуває у тяжкому стані. За її словами, загиблий хлопчик не входить до числа постраждалих.

Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *