Росіяни обстріляли Краснопільську громаду, є загиблий та поранені

Фото: t.me/Sumy_news_ODA

Російська армія вранці 3 квітня завдала ракетного удару по Сумській області, внаслідок обстрілу є загиблий та поранені. Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

– На жаль, є загиблий. Також травмовано двох жителів громади – батька та чотирирічного сина, – розповіли в ОВА про наслідки атаки.

Повідомляється, що ракетний удар було завдано о 09 год. 25 хв по Краснопільській громаді. Внаслідок удару пошкоджено п’ять автомобілів, будівлі магазину та будинки культури. В цей час на місці атаки працюють усі необхідні служби.

  • 31 березня Сили оборони запобігли спробі російських диверсантів проникнути до Сумської області. Генштаб ЗСУ повідомив про припинення спроби ДРГ біля населеного пункту Стара Гута. Повідомляється, що фіксується присутність російських військ на північному та слобожанському напрямках.
  • 27 березня президент Володимир Зеленський відвідав військовий шпиталь у Сумській області. Там він зустрівся з військовослужбовцями, які дістали поранення на різних фронтах, включаючи Куп’янське та Бахмутське спрямування, а також біля села Кринки на Херсонщині.
  • 18 березня голова Сумської обласної адміністрації Володимир Артюх заявив, що РФ запустила інформаційно-психологічну операцію щодо беззахисності прикордоння Сумської області. Він наголосив, що область не залишена без захисту, проводяться планова евакуація мешканців силовими структурами.
  • 15 березня у Сумській області було проведено евакуацію всіх мешканців 22 населених пунктів із трьох районів шести громад. Загальна кількість евакуйованих склала 4523 особи, у тому числі 829 дітей.

Фото Фото 03 Квiтня11:57

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *