Росіяни 21 березня обстріляли Новогродівку

Фото: facebook.com/vadym.filashkin

Російські війська продовжують щодня обстрілювати регіони України. У четвер, 21 березня, армія РФ обстріляла місто Новогродівка Донецької області. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

– Внаслідок обстрілу щонайменше одна людина загинула і двох поранено внаслідок обстрілу Новогродівки, – розповів Філашкін.

За його словами, російські війська обстріляли Новогродівку сьогодні близько 15:30. Наразі відомо про одного загиблого чоловіка 1963 року народження, також внаслідок обстрілу поранення отримали дві жінки, їх госпіталізували. На місці події триває пошуково-рятувальна операція.

  • 21 березня Росія атакувала балістикою Миколаїв. Удар припав на промислове підприємство, внаслідок удару загинула одна людина, ще шестеро постраждали, всі вони працювали на цьому підприємстві. Атака сталася о 14:29, а сигнал повітряної тривоги пролунав у той же час.
  • Також сьогодні російські військові атакували Київ. ППО збили 31 ракету, 13 людей постраждали.
  • У Подільському районі уламки впали на нежитлову забудову й виникла пожежа на трансформаторній підстанції. У Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, горів приватний житловий будинок та три автомобілі. У Святошинському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, уламки зачепили вікна, також постраждав Свято-Миколаївський храм на Татарці.
  • 20 березня російська армія завдала авіаудару по селу під Вугледаром на Донеччині. Загинуло двоє людей, ще одна жінка отримала поранення.

Фото: facebook.com/vadym.filashkin

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *