Росія обстріляла Вовчанськ, є загиблі

Фото: т.ме/синєгубов

Російські військові атакували 8 березня у Харківській області місто Вовчанськ. Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синегубов.

– Близько 15:00 у Вовчанську ворожий FPV-дрон потрапив у цивільний автомобіль. Загинули 58-річний чоловік та 53-річна жінка. Однак, і слів свідків, в авто могла перебувати ще одна людина, – розповів він.

За даними ОВА, минулої доби російські сили атакували близько 18 населених пунктів Харківщини, включаючи Табаївку, Голубівку, Козачу Лопань, Вовчанськ, Червоне та інші. Було завдано авіаударів по Вовчанську, Іванівці та Степовій Новоселівці. Внаслідок обстрілу Вовчанська керованою авіабомбою загинула 40-річна жінка, а 67-річна жінка отримала легкі травми. У селі Басове Богодухівського району пошкоджено будинки підприємства, клубу, бібліотеки та лінії електропередач без потерпілих.

  • 7 березня рятувальники витягли кота з-під завалів, його господиня загинула. Крім того, у ніч цього дня російські військові атакували територію навчального полігону ДСНС у Чугуївському районі Харківщини. Внаслідок цього частково зруйновано адміністративну будівлю полігону, горіли конструктивні елементи перекриття та дахи споруди. Площа пожежі оцінюється приблизно 150 квадратних метрів.
  • Цього ж дня внаслідок обстрілу Вовчанська російськими військами загинула 40-річна жінка, а ще одна 67-річна жінка зазнала легких травм. Пошкоджено щонайменше 12 приватних житлових будинків.
  • У ніч проти 14 січня російські військові скинули авіабомбу на ангари із зерном на сільськогосподарському підприємстві у Вовчанську. Знищено врожай та приміщення, проте, на щастя, обійшлося без жертв.

Фото Фото 08 Березня18:59

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *