Росіяни влучили в бібліотеку Гончара у Херсоні

Фото: t.me/olexandrprokudin/1930

Росіяни обстрілами завдали серйозних руйнувань обласній бібліотеці ім. Олеся Гончара у Херсоні. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

– Одне з влучань – по обласній бібліотеці імені Гончара. У будівлі – суттєві руйнування. Також виникла пожежа. Рятувальники більш як півтори години приборкували полум’я, – йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначають, що, на щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Загалом за минулу добу противник здійснив 62 обстріли Херсонщини, випустивши 343 снаряди. Били з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, СПГ, БПЛА та авіації, один з них – ракетний. По місту Херсон ворог випустив 22 снаряди. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області, чотири людини дістали поранення.

Окрім того, близько 05:00 12 листопада армія РФ завдала чергового ракетного удару по Дніпровському району Херсона. Через обстріл на власному подвір’ї загинув 64-річний чоловік. Він отримав вибухову травму, несумісну з життям. Медики, які приїхали на місце, лише констатували смерть. Дружина загиблого госпіталізована. У 64-річної жінки вибухова, закрита черепно-мозкова травми, осколкові поранення ніг, струс головного мозку. Стан – середньої важкості. Лікарі надають їй необхідну допомогу.

Росіяни почали обстрілювати Херсон у річницю звільнення, 11 листопада, близько 12.30 з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра. Внаслідок цього загинув чоловік.

Фото Фото 12 Листопада10:00

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *