Росія вдарила по Одесі, пошкоджено не менше 14 квартир, серед постраждалих діти

Фото: t.me/odeskaODA

В ніч проти 23 квітня РФ здійснила чергову атаку на міста України. На цей раз під удар потрапила Одеса. Внаслідок ворожого повітряного удару пошкоджені будинки та сталася пожежа в житловому секторі, повідомили в Силах оборони півдня України та голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

– Екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків. Врятовано 34 особи, з них 3 дітей. Постраждало 7 осіб, з них 2 дітей, – зазначили військові.  

За даними Одеської мерії, постраждало щонайменше 14 квартир. 

– На місці ДСНС, Муніципальна варта, інші екстренні служби допомагають рятувати людей. Вже відомо про 7 постраждалих. Попередньо без загиблих”, – повідомив міський голова Геннадій Труханов.

В мерії додали, що Пересипська районна адміністрація розгортає на місці оперативний штаб для розселення і надання допомоги постраждалим одеситам.

Удар по Одесі 23 квітня. Фото: t.me/odeskaODA

  •  Попереднього разу РФ вдарила по Одесі 10 квітня.. Відразу повідомлялось про загибель чотирьох людей, серед яких  10-річна дитина.  Також одна людина була у тяжкому стані – їй ампутовані нижні кінцівки. В подальшому кількість жертв збільшилась до 6 осіб. 
  • Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов прогнозує, що в середині травня – на початку червня на Україну чекає важка ситуація, але без катастрофічних наслідків. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *