РФ завдала авіаудару по Куп’янську, постраждав поліцейський

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Російські військові продовжують обстрілювати українські землі, 19 березня було завдано авіаудару по населених пунктах в Харківській області. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

– Близько 17:30 армія РФ вкотре обстріляла Куп’янськ, було пошкоджено житлові будинки. Внаслідок обстрілу було травмовано поліціянта. Попередньо ворог бив містом із РСЗВ «Ураган», — йдеться у повідомленні.

Крім того, було завдано ракетного удару по селу Мокра Рокитна. Пошкоджено майно агропідприємства, зокрема сонячні панелі. Імовірно, було завдано удару високоточною авіаційною ракетою Х-59.

Харківська та Куп’янська окружні прокуратури почали проводити попередні слідчі дії (досудові розслідування) за фактами порушення законів та звичаїв війни відповідно до частини 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

  • 18 березня РФ вдарила по селу Новоосинове Курилівської громади Куп’янщини, яке розташоване недалеко від лінії бойового зіткнення. Снаряд потрапив у котельню, яка знаходилася поряд із будівлею церкви.
  • Цього ж дня було завдано удару по пожежній частині на Харківщини, в результаті було пошкоджено будівлю пожежної частини (були вибиті вікна, двері, ворота, пошкоджений дах та фасадна частина), а також постраждали чотири пожежно-рятувальні автомобілі. На момент атаки у депо перебували 11 рятувальників.
  • 22 лютого російські сили атакували село Мокра Рокитна у Нововодолазькій громаді Харківської області. Безпілотники потрапили на склад із зерном та корівник. Внаслідок атаки загинули 15 телят.

Фото Фото 19 Березня22:08

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *