РФ вдарила по пожежній частині на Харківщині, є постраждалий

Фото: t.me/dsns_telegram

В ніч на понеділок, 18 березня, РФ завдала ракетного удару по пожежній частині Харківщини. Як повідомили в ДСНС України, внаслідок ворожого удару постраждав рятувальник.

– У результаті удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини (вибито вікна, двері, ворота, пошкоджено дах і фасадну частину). Крім того, пошкоджено 4 пожежно-рятувальні автомобілі, – зазначили в ДСНС.

За даними відомстві, в цю ніч на чергуванні у пожежному депо перебувало 11 рятувальників. В результаті удару один отримав травму руки. Це водій-рятувальник місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Медична допомога йому була надана на місці.

Удар по Харківщині 18 березня. Фото: t.me/dsns_telegram

Удар по пожежній частині Харківщини 18 березня. Фото: t.me/dsns_telegram

  •  В ніч на 14 березня Харківщина пережила масований обстріл БПЛА по обʼєктах телевізійної інфраструктури області. В результаті ударів були пошкодження. В цілому артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини. Це Синьківка, Іванівка, Берестове, Гранів, Стрілеча, Борисівка, Вовчанські Хутори та ін. Авіаудари ворог наносив по Вовчанську. 
  • 11 березня країна-окупант двічі атакувала регіон. Так, вночі, о 01:00,  ворог обстріляв Харків безпілотниками типу «Шахед». Внаслідок ворожого обстрілу зазнали пошкоджень 2 багатоквартирні будинки, будівля готелю, об‘єкт інфраструктури, будівля комунального закладу.  О 02:40 РФ атакувала Вовчанськ. Внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено 2 приватні будинки та 6 господарчих споруд. В обох випадках без постраждалих.
  • Двічі вдарила РФ по Харківщині і в ніч на 8 березня. В той раз були загиблі та поранені. Так, перший удар був по Куп’янську –  РФ застосувала реактивні системи залпового вогню. Загинули двоє цивільних людей – чоловік та жінка. Другого удару країна-окупант завдала близько першої ночі. Під удар потрапило місто Чугуїв.  Постраждали 5 людей. Серед них 17-річний хлопець  та трирічна дитина.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *