РФ скинула авіабомбу на село на Харківщині – 10-річного хлопчика поранено

Фото: facebook.com/synegubov.official

Російські війська у середу, 17 січня, атакували село Малий Бурлук у Харківській області. Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримала дитина. Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синегубов.

– Російські окупанти завдали удару керованою авіабомбою по селу Малий Бурлук Куп’янського району. Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки. Потерпілого було доставлено до лікарні. Окупанти вдарили по адміністративній будівлі, – розповів він.

Він також поінформував про наслідки атаки по Харкову на день раніше. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 17 людей, 13 – перебувають у лікарнях. 3 жінки – у тяжкому стані в нейрохірургічному відділенні. Інші пацієнти – у середньому та легкому станах. Усім постраждалим надається комплексна медична допомога, додав він.

Синегубов додав, що окупанти вдарили по адміністративній будівлі.

  • РФ вдарила по Харкову близько 22 години 16 січня. За попередньою інформацією, удару було завдано ракетами С-300 по житловій інфраструктурі. Пошкоджено багатоповерхові будинки. Постраждали 17 людей, ще одна загинула.
  • 10 січня росіяни цілеспрямовано вдарили по готелю, де проживали співробітники ЗМІ. Постраждали журналісти з Туреччини та Грузії.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *