РФ скинула авіабомбу на житлову багатоповерхівку в Куп’янську

Фото: t.me/dsns_telegram

В ніч на 12 березня російська окупаційна авіація скинула керовану авіабомбу на житловий район Куп’янська. Внаслідок удару стались руйнації у 5-поверховому житловому будинку, повідомили в ДСНС України. 

– Також внаслідок вибуху виникло декілька осередків займання. Горіли три квартири з першого по третій поверхи у одному під’їзді та ще одне помешкання у іншому під’їзді будівлі. Загальна площа пожеж склала 150 кв.м, – зазначили в ДСНС,

Станом на 04:15 вогонь вдалось загасити. Рятувальники обстежили пошкоджену будівлю, жертв та постраждалих не виявлено.

Удар по Харківщині в ніч на 12 березня. Фото: t.me/dsns_telegram

Удар по Харківщині в ніч на 12 березня. Фото: t.me/dsns_telegram

  • В ніч на 8 березня РФ двічі вдарила по Харківщині. Перший удар був по Куп’янську.  Ворог застосував реактивні системи залпового вогню.  Загинули двоє цивільних людей – чоловік та жінка. Другого удару країна-окупант завдала близько першої ночі. Під удар потрапило місто Чугуїв. Постраждали 5 людей. Серед них 17-річний хлопець  та трирічна дитина.  
  • 4 березня РФ вперше вдарили по Куп’янську керованими авіаційними бомбами з касетними снарядами. Особливістю такої зброї є те, що касетні снаряди вони збільшують зону враження та становлять  ще більшу загрозу для цивільних людей. Через це влада в черговий раз порушила питання примусової евакуації родин з дітьми. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *