РФ обстріляла Нікополь, серед постраждалих 7-річний хлопчик

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

З ранку 14 березня РФ декілька разів обстріляла Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок ворожих ударів вже мінімум п’ятеро постраждалих, серед них 7-річний хлопчик, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

 – Ворог б’є по Нікополю. У місті вже п’ятеро постраждалих. Серед них 7-річний хлопчик. Лікуватиметься амбулаторно. Оговтуватися вдома будуть і 43-річний чоловік та дві 74-річні жінки. Одна поранена 73 років госпіталізована. Її стан – середньої тяжкості, – зазначив він.

Лисак додав, що внаслідок обстрілів пошкоджено кілька багатоповерхових будинків і міську інфраструктуру. Дані щодо ушкоджень та постраждалих внаслідок російських ударів уточнюються.

Атака на Нікополь 14 березня. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

  • У Сумах кількість загиблих внаслідок атаки шахедів 12 березня зросла до трьох осіб. 14 березня в місті оголошено жалобу за загиблими. Завали ще розбирають. Крім того, через атаку передавачі телерадіомовлення тимчасово виведені з ладу в Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці. Тимчасово заблоковано мовлення українських каналів на території міста та області, також можуть бути проблеми зі зв’язком. 
  • 14 березня РФ також масовано атакувала БПЛА обʼєкти телевізійної інфраструктури  Харківської області. На частині об’єктів тривають відновлювальні роботи. В цілому артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини. Це Синьківка, Іванівка, Берестове, Гранів, Стрілеча, Борисівка, Вовчанські Хутори та ін. Авіаудари ворог наносив по Вовчанську. 
  • Всього в ніч на 14 березня РФ атакувала Україну 36 БПЛА. Сили ППО збили 22. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *