Ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі: поліція відібрала зразки ДНК у рідних зниклих безвісти

Фото: facebook.com/UA.National.Police

У Дніпрі продовжуються пошуки людей, які можуть опинитися під завалами багатоповерхового будинку, зруйнованого російською ракетою. Криміналісти вже відібрали біологічні зразки у родичів зниклих безвісти. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

“Станом на 23:30 поліцією Дніпра виявлено останки однієї людини, її особистість встановлюється, також зниклими безвісти вважаються дві жінки. Постраждали й потребували медичної допомоги ще 8 осіб, у тому числі шестимісячна дитина та вагітна жінка”, – йдеться у повідомленні..

За даними поліції, понад 20 заяв уже надійшло від мешканців будинку, чиї квартири зазнали пошкоджень внаслідок атаки. Зараз на місці події працюють правоохоронці, триває розбір завалів. Також поліція розгорнула штаб, до якого можуть звернутися мешканці будинку.

  • 28 червня російські війська завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі. Ворожий снаряд зруйнував чотири поверхи житлового будинку. В результаті постраждали щонайменше 9 людей і тіло однієї жертви дістали з-під завалів рятувальники.
  • 15 травня росіяни атакували Дніпро. Тоді загинули двоє людей та отримала пошкодження інфраструктура міста. Цього ж дня у повітряному командуванні “Схід” повідомили про збиття керованої авіаційної ракети Х-59/69.
  • 14 квітня російські військові випустили по Дніпру ракету. Внаслідок атаки отримали поранення 13 людей, у тому числі – дитина. Також було пошкоджено 33 приватні будинки, 11 автомобілів та навантажувач, лінія електропередачі.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *