Прикордонники врятували ухиліста, який намагався вплавь подолати Дністер

Фото: скріншот facebook.com/DPSUkraine

Прикордонники витягли з крижаної води чоловіка, який намагався подолати Дністер. Хлопець намагався дістатися Молдови, щоб уникнути призову до лав армії. Про це повідомив прес-центр ДПСУ.

– Прикордонники вчасно виявили плавця у гідрокостюмі та ластах: перехопили відчайдушного хлопця човном та витягли з крижаної води. Врятованого порушника доставили до підрозділу. За спробу незаконного перетину кордону складено адмінпротокол. Справа направлена ​​до суду, – розповіли прикордонники.

Ухилістом, який був одягнений у гідрокостюм та ласти, виявився 35-річний харків’янин. Його доставили на берег, обігріли та напоїли гарячим чаєм. Завдяки своєчасним діям прикордонників чоловік не постраждав.

  • Раніше прикордонники затримали двох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути кордон з Румунією. Вони вирішили переплисти Тису і вибрали для цього дитячі нарукавники та надувне коло.
  • За словами представника української Держприкордонслужби Ігоря Матвійчука, через західний кордон України – починаючи від прикордонних пунктів поряд із Польщею, Словаччиною, Угорщиною та до Румунії та Молдови – щодня виїжджає близько 6 тисяч чоловіків призовного віку.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *