Прикордонники врятували ухилянта, який зламав ногу, пробираючись до Молдови за інструкцією з Telegram

Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники врятували чоловіка, який зламав ногу, йдучи до Молдови за порадами з Telegram. Надати йому допомогу просила його колишня дружина, яка зателефонувала на гарячу лінію. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

– На телефонну «гарячу лінію» ДПСУ вночі звернулася жінка і повідомила, що її колишній чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови, однак травмувався і потребує допомоги. спробі незаконно перетнути українсько-молдавський кордон він зламав ногу, не може рухатися, близько 4 години під відкритим небом, промок і дуже замерз, – розповіли прикордонники.

На пошуки вирушило прикордонне вбрання зі службовим собакою та квадрокоптером. Потерпілого знайшли, надали йому медичну допомогу та доставили до підрозділу. У Прикордонній службі додали, що чоловіка притягнуто до адмінвідповідальності.

  • Раніше на Одещині прикордонники затримали двох чоловіків призовного віку, які вирішили нелегально потрапити за кордон, сховавшись у кабіні фури. Один із них ховався в ящику для білизни.
  • У березні українські прикордонники на пункті пропуску “Ужгород” зупинили чоловіка, який видавав себе нігерійцем, щоб виїхати до Словаччини.
  • На кордоні з Молдовою затримали чотирьох ухилістів, які обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб стати непомітними для тепловізорів.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *